Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /data/5/c/5c18d4e9-50c1-44fb-bf98-8cd1106d2adc/legrandforum.sk/sub/m/funkcie/funkcie.php on line 11
Kompatibilita | legrandforum.sk

Kompatibilita

Pavel Horvath
Dobrý deň, mám od predajcu spravenu ponuku na videovratnik s pamäťou a s možnosťou pripojenia pridavnej kamery. Bol trošku neistý pri mojom dotaze ohľadom pamäte, chápem že do pamäte sa ukladá zvuk a foto z vonkajšej jednotky ale ako je to z pridavnou kamerou ponúkol mi kompatibilnu odporúčanú kameru, ale nevedel isto povedať ako je to s pamäťou u nej, či ukladá foto resp. Sa zapína len súbežne s vonkajšou jednotkou, resp. či slúži len ako prídavná kamera ktorá sa zapne len pri zvonení. Viem, že existujú kamery ktoré majú vlastnú pamäť (pam.kartu) a senzor pohybu a robí foto alebo videosekvenciu ktorú ukladá u seba na kartu. Je to možné takto nakonfigurovať?

Legrand odpovedá

Dobrý deň. Nie prídavná kamera slúzi iba na monitorovanie neslúži na vytváranie fotografií. Fotky viete vytvárať iba zo vstupneho panelu.

Prajem pekný deň.

V prípade ďalších otázok ma kontaktujte priamo na igor.kravarik@legrand.sk alebo na telefónnom čísle +421/2 32 153 624