Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /data/5/c/5c18d4e9-50c1-44fb-bf98-8cd1106d2adc/legrandforum.sk/sub/m/funkcie/funkcie.php on line 11
Videovrátnik 3692 20/30 | legrandforum.sk

Videovrátnik 3692 20/30

Barbora
Dobrý deň. V rodinnom dome máme nahodeného videovrátnika 3692 20/30 - tak je uvedeného aj na mauáli. Máme však problém a to taký, že ide o pripojenie jednej vonkajšej jednotky na jednu vnútornú jednotku, čiže jedná sa o jeden dom/domácnosť. Nastavené to máme presne tak, ako sa to píše v návode. Pri zazvonení na vonkajšej jednotke, sa display na vnútornej rozsvieti avšak pri stlačení telefónu, v prípade komunikácie to nefunguje. Hovor sa zodvihne ale do 2sekúnd zrazu vypne obrazovka. Komunikovať ďalej sa nedá. Komunikácia funguje v prípade ak niekto zazvoní na vonkajšej jednotke a pred zodvihnutím telefónikom, stlačím najprv klúčik a hned za tým telefónik.V tomto prípade je možné dlhšie komunikovať cez zvonček. Viete nám prosím poradiť kde môže byť chyba? Kabeláž je v poriadku, zapájal nám to elektrikár. Ďakujem.

Legrand odpovedá

dobry den ,



pokial ide o kabelaz predsa by som ju pdkontroloval , resp skuste napisat , aky kabel je pouzity a aku vzdialenost mate od vnutornej jednotky k vonkajsej. prierez jednej zily ma byt min 0,28 mm2 .

Tento problem kt. popisujete sa vyskytuje najma v pripade , ze nie je dodrzany prierez vodicov.



prajem pekny den.

V prípade ďalších otázok ma kontaktujte priamo na robert.bodnar@legrand.sk alebo na telefónnom čísle 02/32 153 601