Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /data/5/c/5c18d4e9-50c1-44fb-bf98-8cd1106d2adc/legrandforum.sk/sub/m/funkcie/funkcie.php on line 11
zhoršený dosah | legrandforum.sk

zhoršený dosah

Robert
Dobrý deň, Asi 4 roky mám nainštalované 2 hlavice a termostat a relé na ovládanie plynového kotla. 3 roky fungovala zostava bez problémov ale túto sezónu sa začali problémy z dosahom buď termostatu alebo z WIfi. V tejto chvíli mi vyhlásila aplykácia "nie je možné pripojiť sa k serveru", teda 3 druh problému. neviem si to vysvetliť, nič sa nemenilo na konfigurácii, ani v umiestnení žiedného z článkov systému, tak ani k žiadnej stavebnej úprave. Rele je prijamo napojené na kotol a Wifi Access point je od neho asi 2m. Aj keď aplykácia hlásila problém s wifi, acces point signalizoval v jeho aplykácii excelentné spojenie s rele.
ďakujem vopred za odpoveď
Sandner

Legrand odpovedá

Dobrý deň,

aplikácia nehlási problém s baterkami ? nemenili ste wifi router ? Ako ďaleko je wifi router od Relé ? 

Niektoré chyby môžu byť ojedinelé, spôsobené výpadkom serveru na našej strane. Neviem si vysvetliť ako je možné že po takom dlhom čase začne slabnúť signál. Vyskúšajte pootočiť hlavice na radiátoroch o pár stupňov, aj to stačí k zlepšeniu signálu. Môžete aj vyskúšať zameniť termostat za Réle, tak aby termostat spínal kotol a relé bolo pripojené v zásuvke. 



 

V prípade ďalších otázok ma kontaktujte priamo na timotej.smolek@legrand.com alebo na telefónnom čísle +421 917 866 552