Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /data/5/c/5c18d4e9-50c1-44fb-bf98-8cd1106d2adc/legrandforum.sk/sub/m/funkcie/funkcie.php on line 11
Tv-radio-sat vs. tv-radio-data | legrandforum.sk

Tv-radio-sat vs. tv-radio-data

Jaroslav
Dobry den,

mam doma linku od UPC. Pri zriadovani ma technik upozornil na rozdiel medzi tv-radio-sat a tv-radio-data zasuvkou, ktoru mi priniesol. Ja by som vsak rad kupil taku zasuvku od Vas. Viete mi poradit, ktoru mam kupit? Od UPC hotlinu som dostal takuto informaciu:

"...je potrebne, aby zasuvka bola s co najnizsim utlmom. Potom je potrebne nastavit signal, aby na prechode TV bolo minimalne 60db. Datova cast, tzv. F konektor je u datovej zasuvky posunuty asi o 10db smerom dole, resp. na modem ide nasledne pri 60db signalu cca 50db datoveho toku. Neodporucame pouzit zasuvku SAT."

Dakujem velmi pekne,
Jaroslav

Legrand odpovedá

Zdravim
tv/r/data zasuvky neponukame,pravdepodobne mate na mysli tv/r/sat,kde"sat" časť sa pouziva pre internet cez satelit.Zasielam Vam data k tv/r a tv/r/sat zasuvkam valena a poradte sa s Vasim elektrikarom.Najmensi priechodzi utlm ma zasuvka pre zapojenie do hviezdy.

V prípade ďalších otázok ma kontaktujte priamo na gabriel.kocsis@legrand.sk alebo na telefónnom čísle 02/32 153 601