Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /data/5/c/5c18d4e9-50c1-44fb-bf98-8cd1106d2adc/legrandforum.sk/sub/m/funkcie/funkcie.php on line 11
Pridanie sustavy 2 bezdrotovych vypinacov a mikromodulu do aplikacie | legrandforum.sk

Pridanie sustavy 2 bezdrotovych vypinacov a mikromodulu do aplikacie

Branislav
Dobry deň.
Zakupil som si túto sadu - mikromodul a 2 bezdrôtové vypínače. https://www.buco.sk/valena-life-s-netatmo-balicek-vytvorenie-striedaveho-prepinaca-c6-s-mikromodulom-biela-752150.
Všetko funguje ako má, len sa mi nedarí pridať túto zostavu do aplikácie Home+ Control. V domácnosti už mam 6 vypínačov na ovladanie žalúzií, 3 smart zasuvky, ktoré komunikujú so vstupnou branou a je ich možné ovladat na dialku cez aplikáciu.

Treba mikromodul nejak zresetovat nakolko podla navodu v krabici bod vopred sparovany s vypinacmi (tie oba fungujú s mikromodulom).
Uz som vypinal hlavny istic x krat aby všetko nabehlo naraz. No mikromodul po obnoveni prúdu vobec neblika žiadnou farbou.
Viete mi prosím napísať/ poslať nejaky navod ako na to? Podla návodu a krokov z aplikácie sa mi to bohuzial nepodarilo.

Ďakujem za odpoveď

Legrand odpovedá

Dobrý deň,



tento balík mikromodulu a dvoch bezdrôtových ovládačov bol vytvorený na používanie bez komunikačnej brány a predpárovaný z výroby, čiže áno nie je ho možné pripojiť do komunikačnej brány bez resetu. 

Ak vyresetujete mikromodul, tak stratí svoje jedinečné funkcie "vytvárania zigbee siete".

Reset mikromodulu vykonáte, tak ako sa vykoná aj na iných drôtových SMART prvkoch systému. 

Podržíte set/reset tlačidlo na mikromodule 10s, kým nepreblikne červená LED. Po tomto procese zostane mikromodul svietiť na červeno a bude čakať na párovanie k bráne. Proces môžete opakovať aj s bezdrôtovými ovládačmi. 

V prípade ďalších otázok ma kontaktujte priamo na timotej.smolek@legrand.com alebo na telefónnom čísle +421 917 866 552